Asunnon myynti – näin toimimme

Backman LKV on yksilöllisen palvelun kiinteistönvälittäjä Oulussa

Onko suunnitelmissasi asunnon myynti Oulun seudulla? Backman LKV tarjoaa sinulle luotettavan kiinteistönvälittäjän palvelun, jonka avulla voit tehdä onnistuneet asuntokaupat. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja panostamme kohteen aktiiviseen välittämiseen – meillä asuntoasi myydään, ei vain esitellä! Kun valitset meidät kumppaniksesi asuntosi myyntiin, voit luottaa aina palvelumme tehokkuuteen sekä korkeaan laatuun.

Kiinnostuitko? Pyydä maksuton suullinen arviointi asunnostasi!

Askeleet onnistuneeseen asuntokauppaan

Ensimmäinen askel asunnon myyntiin on hinnoitella asunto oikein. Alan ammattilaisina meillä on laaja kokemus alueen hinnoista ja käytössämme on hintatilastoja useiden vuosien varrelta Oulussa ja lähialueilla tehdyistä kaupoista. Hinnoittelun lisäksi käymme asunnon omistajan kanssa yhdessä läpi asunnon markkinointiin ja esittelyihin liittyvät asiat, kuten käytettävät markkinointikanavat.

Tämän jälkeen hankimme kaikki asunnon myyntiin tarvittavat asiakirjat ja aloitamme myytävän asunnon markkinoinnin. Hyödynnämme asunnon myynnissä myös asiakasrekisteriä, johon asuntoa ostavat asiakkaamme ovat jättäneet tietonsa ja asuntohakunsa. Vastaamme kohteeseen liittyvästä myyntityöstä kokonaisvaltaisesti aina kyselyihin vastaamisesta esittelyjen sopimiseen ja pitämiseen ja pidämme asunnon myyjää ajan tasalla. Kun sopiva ostaja löytyy, hoidamme kaikki asuntokauppaan liittyvät järjestelyt. Ammattitaitoisen kiinteistönvälityspalvelumme ansiosta voit keskittyä rauhassa elämäsi muihin osa-alueisiin ja nauttia onnistuneen asuntokaupan hedelmistä.

Asunnon myynti LÄHTÖHINTA-KAUPPANA

Backman LKV:n LÄHTÖHINTA-KAUPPA tarjoaa tuoreen tavan tehdä asuntokauppaa. Asunnon myynti alkaa siitä, että Backman LKV:n kiinteistönvälittäjä arvioi myytävän kohteen. Tämän jälkeen välittäjä ja myyjä sopivat myytävän asunnon hinnan, jota tavoitellaan. Sen perusteella päätetään asunnon lähtöhinta, joka näkyy asunnon markkinoinnissa ja josta ostajat lähtevät tekemään tarjouksia ylöspäin. Kun myytävästä asunnosta saadaan ostotarjous, se näkyy LÄHTÖHINTA-kohteen nettisivulla. Asunnon myyjä voi tällöin hyväksyä, hylätä tai tehdä vastatarjouksen.

Suunnitelmissa asunnon myynti Oulun seudulla?

Me autamme – ota yhteyttä!

Asuntomyynnin periaatteemme

  • Asuntosi ei huku meillä massaan!

  • Meilä asuntoasi todellakin myydään, eikä vain esitellä!

  • Pidämme Sinut ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.

  • Aktiivinen kiinteistönvälittäjä hoitaa asuntosi myyntiä alusta loppuun asti.

Ota rohkeasti yhteyttä!